Constècnia

Sense Categoria

El passat diumenge 28 de gener, coincidint amb la festa major d’hivern, es va inaugurar el Parc del Bassal a La Pobla de Mafumet. El acte es va portar a terme pel matí on va haver-hi animació infantil per a tots els assistents i la presència de les autoritats del municipi.

La UTE formada per Constècnia 3, SL i Paviments Asfàltics Móra d’Ebre, SA ha portat a terme els treballs d’execució del nou equipament infantil del municipi al llarg del últims mesos. El equipament infantil consta d’una superfície total de 1.898 m2, dels quals 950 m2 s’han destinat a parc infantil amb diferents espais per a nens de totes les edats i 948 m2 formen part de la pista poliesportiva que s’ha portat a terme la seva rehabilitació. Tot el recinte disposa d’una tanca perimetral per a millorar la seguretat del mateix.

Amb tot això els nens i nenes de La Pobla de Mafumet disposen ja d’un equipament molt complet al aire lliure per així completar l’oferta lúdica del municipi.

This entry was tagged , , , , , , .

Després de set anys consecutius aconseguint el reconeixement, Constècnia torna a obtenir el “bonus” a la prevenció i reducció de la sinistralitat. El reconeixement és gràcies a l’esforç i al treball ben fet de tot l’equip humà que forma part de l’empresa i en especial al departament de seguretat, on s’ha arribat a complir amb tots els requisits necessaris a més d’una baixa sinistralitat.

Regulat pel Real Decret 404/2010 de 31 de març, i la Ordre TIN/1448/2010 de 2 de juny, aquest “bonus” es tracta d’un sistema d’incentius per a les empreses que han contribuït eficaçment, amb inversions en prevenció de riscos laborals, a la reducció de la sinistralitat laboral i a la realització d’actuacions efectives en la prevenció dels accidents de treball i de les malalties professionals.

Per tant Constècnia es veurà beneficiada un any més amb els incentius de reducció de les contingències professionals que s’estableixen en l’actual llei.

This entry was tagged , , , .

A finals d’aquest 2017 les obres que realitza Constècnia del projecte “Tomb de Muralles” de La Selva del Camp avancen a bon ritme. La primera de les 4 fases d’aquest obra, que compren el tram entre “els Ponts” i la plaça de “La Palma” està molt a prop de veure la seva fi (imatge del estat actual de la fase 1). Estan finalitzades les instal·lacions soterrades i com es pot observar les dues voreres estan quasi acabades, sols queda rematar el vial amb l’execució de l’asfalt.

A més a més, es dona per iniciada la fase 3 de les obres, que es realitzarà primer que la fase 2 degut a un canvi en l’ordre inicial de les fases, per així intentar minimitzar l’impacte que poden ocasionar les obres en els veïns i usuaris d’aquests vials. Aquesta nova fase de les obres compren des “dels Ponts” al “Portal de Mates” i ja s’està treballant amb l’execució de les noves instal·lacions soterrades.

Durant els treballs d’aquesta nova fase també es prioritzarà el minimitzar les possibles molèsties als veïns de la zona, continuant els treballs a un bon ritme d’execució per així estar enllestits el més aviat possible.

This entry was tagged , , , , .

Constècnia realitzarà les obres de construcció d’un nou centre comercial de la cadena de supermercats LIDL a la ciutat de Reus. L’emplaçament designat per al nou supermercat serà l’avinguda Bernat Calvó (zona sud de la ciutat).

L’inici dels treballs està programat per aquest mes d’octubre, i es portaran a terme al llarg d’aproximadament 6 mesos. Durant aquest període de temps, esta previst l’enderroc de les naus industrials que estan actualment en aquest emplaçament, el moviment de terres i la nova construcció d’una edificació de 3 plantes, la qual contarà amb una planta soterrani amb una amplia zona d’aparcament i més de 1.000 m2 de supermercat amb totes les instal·lacions i equipament necessari.

D’aquesta manera LIDL ampliarà l’oferta actual en aquesta ciutat, passant d’un supermercat actual als dos que tindrà en un futur pròxim.

This entry was tagged , , , .

Amb l’inici d’aquest mes d’Agost, el projecte del Tomb de Muralles del Ajuntament de La Selva del Camp ha donat un pas més endavant. Després de l’obertura de les diferents propostes, s’ha adjudicat a Constècnia 3, SL l’execució dels treballs compresos en dit projecte.

Els treballs a realitzar es composen per la demolició dels elements existents no adequats, l’explanació i pavimentació i la realització de les xarxes de serveis del Raval Sant Pere, el Raval Sant Rafael i Passeig Josep Cristià. Per a realitzar dita obra es portaran a terme intervencions diferenciades en tots i cadascun dels punt del Tomb de Muralles, millorant així el estat actual de dits carrers i l’aspecte general de la zona.

Les obres es portaran a terme durant 8 mesos i per intentar minimitzar l’impacte a la població es realitzaran amb 4 fases diferenciades:

Aquest pròxim mes de setembre s’iniciaran els treballs de la primera de les fases de l’obra, marcant com una prioritat el minimitzar les possibles molèsties als veïns de la zona.

This entry was tagged , , , .

Durant aquest mes de gener Constècnia ha iniciat els treballs referents a les obres d’adequació del Teatre Romà de Tarragona, les quals es portaran a terme durant 4,5 mesos.

Aquesta obra té una especial complexitat degut a la seva ubicació, ja que, es tracta de un solar de 5.380 m2 amb desnivells considerables, limitat pel carrer dels Caputxins al nord i el carrer Sant Magí al sud, per tal que es requerirà un projecte i una intervenció amb tot tipus de detall, a la vegada d’un projecte respectuós amb les restes arqueològiques que es conserven al dia d’avui.

El projecte es basa en rellevar dintre del seu entorn urbà el teatre, i es composa de quatre eixos d’actuació:

Aquests dies s’ha iniciat la primera de les fases de l’obra, la qual inclou els tres primers eixos i finalitzarà a l’estiu amb la museïtzació del monument que es resoldrà amb una estructura metàl·lica i es materialitzarà parcialment la geometria original del teatre per així poder entendre la seua importància.

This entry was tagged , , , .

La comissió de seguiment de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) certifica que CONSTECNIA ha superat l’auditoria amb una qualificació de “4 estrelles”. L’abast de l’auditoria comporta la verificació dels requisits de seguretat establerts per l’AEQT.

El procediment utilitzat per a certificar a CONSTÈCNIA és un mètode de qualificació del sistema de gestió de seguretat de la pròpia empresa indispensable per poder desenvolupar els seus serveis en l’àmbit de l’AEQT.

La qualificació de “4 estrelles” ens permetrà oferir els nostres serveis a totes les empreses de l’Associació Empresarial Química de Tarragona.

This entry was tagged .

Es tracta d’una rehabilitació de tres edificis existents, situats al Casc Antic de la ciutat de Tarragona, concretament al C/ Comte i al C/ Misser Sitges. El conjunt té valor patrimonial, especialment la façana de l’edifici del C/ Comte 11bis, ja que es tracta d’una façana catalogada i protegida.
Els edificis estan units per la planta baixa i tenen planta altell i tres plantes pis. Aquests es troben en mal estat de conservació, amb moltes de les seves parts en ruïnes.
Es preveu construir 9 habitatges, 7 habitatges als edificis del carrer Comte i 2 habitatges a l’edifici amb façana al carrer Misser Sitges.

This entry was tagged , , .

Inauguració de la plaça del Portal d’Avall i nou tram sense circulació de vehicles del Camí de Tarragona, obres que han suposat augmentar l’amplitud de la zona viària en l’avinguda de Puig Ferreter i el Raval de Sant Rafel a l’hora que s’ha millorat l’ordenació del trànsit.

Tots els paviments de l’àrea d’actuació s’han col·locat al mateix nivell, eliminant així les barreres arquitectòniques antigues, millorant l’accés a la plaça, convertint aquest espai en un punt de trobada per conversar al voltant d’un arbrat de certa dimensió, convertint la plaça en un veritable portal.

També s’han substituït les instal·lacions existents i s’han realitzat les millores segons els protocols de les companyies de serveis de l’Ajuntament.

Les actuacions que s’han realitzat són la d’anul·lació dels serveis de la plaça, demolició de la plaça antiga i del paviment asfàltic del voltant, deixant tota la zona al mateix nivell, moviment de terres, pavimentació de la zona de trànsit de vehicles i de la zona de peatons, realització de la xarxa de pluvials, d’abastament d’aigua, d’enllumenat públic, baixa tensió i telecomunicacions

Els treballs de jardineria han consistit en la retirada dels arbres existents, prèvia poda per poder fer el transplantament en un altre àmbit del municipi i incorporació de magnòlies i de dos roures per les jardineres centrals.

S’han finalitzat les obres a la botiga LIDL Palamós, amb una superfície construïda de 2.052,92 m2, amb 3.087,21 m2 d’aparcament, configurant 91 places de pàrquing. L’edificació es distribueix amb sala de vendes diàfana, el magatzem, la fleca, la zona de serveis de personal i pel públic, el moll de càrrega.

A grans trets, l’estructura principal de l’edifici serà prefabricada de formigó i estructura metàl·lica a la coberta. La coberta serà a una aigua formada mitjançant un sistema de coberta lleugera. Les façanes estaran formades per panells de formigó prefabricat i acabat amb un panell de composite.

Exteriorment a la botiga s’urbanitzarà amb zona d’aparcament de vehicles.