Constècnia – Empresa Constructora

No Category

Nova promoció d’habitatges d’obra nova a la Selva del Camp, ubicada en una zona molt cèntrica de la població i prop dels accessos al nucli urbà, molt còmode per al dia a dia.

Edifici modern, de molt bon accés, amb transport públic cap a Reus i Tarragona a 5 minuts.

Edifici d’onze habitatges lluminosos distribuïts en 2 plantes i àtics, destacant en cada immoble sortida al balcó, amplitud d’interiors i diferents tipologies d’habitatge, apartaments de dos i tres dormitoris.

Seran espais amplis, integrant zones des del minimalisme, els bons acabats i buscant la millor disposició per a la comoditat pensant en el moment de viure i fer d’aquests habitatges la màxima habitabilitat.

Comercialitza: Vilanova Finques

977 31 02 62 / info@vilanovafinques.com

Informeu-vos de tots els avantatges i condicions a https://vilanovafinques.com/ca/

La web especialitzada Plataforma Arquitectura (https://www.plataformaarquitectura.cl/cl) ha guardonat el projecte APROP Ciutat Vella amb el premi “Obra del Año 2021”.

Després de ser reconeguts amb una Menció Especial en els FAD 2020, els Allotjaments Provisionals de Proximitat promoguts per l’Ajuntament de Barcelona i traçats per Straddle3, Eulia Arkitektura i Yaiza Terré amb execució de Constècnia, sumen un nou reconeixement internacional amb aquest ODA 2021.

(https://oda.plataformaarquitectura.cl/cl/2021)

La d’enguany és la tretzena edició dels premis ODA de Plataforma Arquitectura i arriben després d’un procés de selecció en el qual hi han participat gairebé un miler de projectes executats a Llatinoamèrica i Espanya i publicats durant 2020.

Constècnia construeix i posa a la venda una nova promoció d’habitatges unifamiliars a la Selva del Camp. Destaquen pel seu disseny i per disposar de totes les comoditats, a més de comptar amb unes vistes excel·lents i per perfectament comunicats, a tocar del nucli antic del poble.

Els habitatges disposen de planta baixa amb aparcament, zona multifuncional i jardí; una primera planta on destaca la gran sala d’estar, el menjador i la cuina, així com la una segona planta amb habitacions.

La promoció disposa d’acabats i materials de primera qualitat, amb espais lluminosos i pensats per a la comoditat. Tot plegat, combina les tendències de l’arquitectura moderna i amb la calidesa de l’entorn on s’emmarquen.

Tots els habitatges gaudeixen del nivell màxim en qualificació energètica, que es traduirà directament en estalvi tant energètic com econòmic, amb el màxim nivell de confort interior de l’habitatge.

Per a més informació :

Vilanova Finques: 977 310 262

https://vilanovafinques.com/ca/#

La direcció d’execució d’obra del projecte del Celler Clos Pachem, realitzada per Carles Bou, ha estat guardonada amb un dels premis Catalunya Construcció 2020. L’obra d’aquest celler de Gratallops és un dels projectes més significatius executats per Constècnia en els últims anys i el guardó valora el nivell de definició i de detall de l’edifici, tant en el projecte executiu com durant la realització de l’obra. També es valora l’intens i meticulós control de l’obra per tal de garantir el resultat desitjat.

El celler Clos Pachem compta amb una sèrie d’elements singulars, com ara llindes i bigues ceràmiques, el sostre de la nau o forjats ceràmics dels quals no es tenia cap antecedent. En el seu veredicte, el jurat destaca “la perfecció en l’execució d’un projecte que resulta altament innovador pel que fa al treball del maó, en un homenatge a la construcció tradicional que ha estat portada al límit i més enllà dels valors de l’arquitectura sostenible”.

Els guardons també han lliurat reconeixements a les obres del Castell de Montjuïc, a l’Institut de Recerca Mèdica de l’Hospital de Sant Pau, el Teatre l’Artesà del Prat de Llobregat i la nova seu corporativa de Metges Sense Fronteres (MSF), a Barcelona. Aquesta ha estat la XVII edició dels Premis Catalunya Construcció que organitza el Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB).

La remodelació integral del Tomb de Muralles de la Selva del Camp, executada per Constència, és un exemple perfecte de la complexitat que comporten els treballs d’obra civil quan han de preservar i integrar bens històrics en un entorn que no pot deixar de viure el dia a dia i que, a més, necessita comptar amb tots serveis i comoditats dels espais públics de nova creació.

Els treballs en els ravals que envolten el nucli antic de la Selva s’integraven en les actuacions del Pla de Barris d’aquesta zona i requerien una acurada tasca de seguiment arqueològic, la integració de restes de diversos trams de les muralles i de les seves torres de defensa, així com la dotació de nous serveis, renovació de canonades, creació d’una xarxa de pluvials, ampliació dels espais per a vianants, construcció d’un carril per a biciletes. Tot plegat requeria, a més, complir el termini d’execució d’un any i no tallar completament el trànsit per tal de facilitar el dia a dia dels veïns.

Tot i les troballes arqueològiques i diverses modificacions puntuals del projecte, l’actuació es va poder completar gairebé dins dels terminis previstos i l’espai ha recuperat la seva condició original com una de les principals artèries del municipi. L’obra és, de fet, en una autèntica mostra d’integració entre el valor de la història i el dia a dia més contemporani.

This entry was tagged , , .

The first floor of the building, after the first day.

Three floors ready after the second day.

 

 

 

 

 

 

 

Constecnia started during the last week of August the final assembly of the first of the buildings of the APROP program of the Barcelona City Council.

As the Barcelona City Council explained in the presentation of this project, “it is a new model of fast pioneering construction housing in our country in response to the urgent need for housing in the city. A new way of building homes, guaranteeing standards of habitability and quality. ”
“Inspired by projects developed throughout Europe, the APROP are blocks built with marine containers that are fully adapted to the regulations and completely functional that will be manufactured on an operations base and then transferred to Ciutat Vella, where they will be installed. In addition they will have the possibility of being able to disassemble and move where you need. ”

Interior of one of the accommodations

“A concept that could be assimilated to some utopian and futuristic theories of Plug-in-City buildings that adapt to the needs of the city and the users.”

All of this is part of a pioneering and avant-garde project that creates a precedent and we are proud of being a participant. A new challenge that unites coordination, teamwork, research and development of innovative solutions to realize a new way of building.

This first building of the APROP is located in the Gothic Quarter of Barcelona and after the previous interior construction and pre-installation of the water, drainage, heating and electricity services, its four floors have been assembled in less than four days. The final phase of construction will be the installation of the cover of the facades, as well as the installation of the footbridges and the access elevator.

In the upper part of La Selva del Camp, Constècnia builds and will put up for sale a promotion of 4 homes in a row, perfectly communicated and a few meters from the old area of town.

The houses are distributed on ground floor where is the kitchen, the living-dining room, which leads directly to the patio, a bathroom and a first floor with 3 bedrooms and a bathroom. It also has a covered parking space inside the plot.

With finishes and quality materials, an experience based on comfort and harmony between different spaces. Some homes that combine the trends of modern architecture and the elegance that characterizes it, getting you to feel proud of your house.

In addition, it is necessary to emphasize that these homes enjoy level A (maximum) in energy qualification, which will translate directly into both energy and economic savings in the maximum level of interior comfort of the home.

For more information :

Tlf. 977 844 257

Email : constecnia@constecnia.cat

Last week the new LIDL store was inaugurated in the city of Reus. This store has been built by the company Constècnia 3, SL during the last 6 months, thus achieving compliance with the initial objectives of the property.

The new establishment is located on the old site of some industrial buildings on Bernat Calvó Avenue, in the area attached to a fuel station. With this new opening, the city of Reus already has two LIDL supermarkets.

It is a building with a diaphanous bandage area of more than 1,000 m2 and a basement with parking spaces for customers. Therefore, have been achieved modern and quality facilities, fully adapted to current regulations.

The works of the archaeological intervention of the Deposit of Vilardida have begun during this month by the UTE Constècnia 3, SL and Paviments Asfàltics Móra d’Ebre, SA. The zone of intervention is located on both sides of the current route of the C-51 road as it passes through the Vilardida town, dependent on the Montferri and Vila-rodona.

The works are carried out with 3 differentiated phases: The first one consists of the clearing and cleaning of the land, excavation of topsoil and preparation of a final report. The second of the phases consists of the excavation with manual means of the areas marked with the intervention of a team trained fear Technicians specialists in archaeology. And the third of the phases consists of the placement of a geotextile and embankment with the lands of the work itself with the drafting of the final report of the intervention.

Emphasize that all work involving this project, will be supervised by archaeologists to ensure the proper execution of them.

This entry was tagged , , , , , , .

The temporary union of companies formed by CONSTÈCNIA 3, SL and OMS-SACEDE, SAU is in luck. During this week, has been carried out the adjudication of the contract was awarded for the construction of the new sewage treatment plant of La Selva del Camp. At the end of February, were carried out the openings of the different proposals presented by the companies where this UTE obtained the highest score in the sum of the technical evaluations and the economic offers.

It is a large investment carried out by the Town Council to solve the problems generated by the current treatment plant, as that isn’t sufficient for the entire flow that is currently received. The new municipal wastewater treatment plant will be built in one of the building sites on Mechanics Street in the industrial estate “La Drecera” of the town (very close to the site of the current EDAR). And it will have all the services and elements necessary to carry out a correct treatment of the wastewater of the town, while being adapted to all current needs.

Therefore, this week the UTE will present the final documentation to be able to make the award effective and start the works as quickly as possible and thus be able to provide the necessary service to the residents of La Selva del Camp.

This entry was tagged , , , , , .