Constècnia – Empresa Constructora

Sin Categoría

Nova promoció d’habitatges d’obra nova a la Selva del Camp, ubicada en una zona molt cèntrica de la població i prop dels accessos al nucli urbà, molt còmode per al dia a dia.

Edifici modern, de molt bon accés, amb transport públic cap a Reus i Tarragona a 5 minuts.

Edifici d’onze habitatges lluminosos distribuïts en 2 plantes i àtics, destacant en cada immoble sortida al balcó, amplitud d’interiors i diferents tipologies d’habitatge, apartaments de dos i tres dormitoris.

Seran espais amplis, integrant zones des del minimalisme, els bons acabats i buscant la millor disposició per a la comoditat pensant en el moment de viure i fer d’aquests habitatges la màxima habitabilitat.

Comercialitza: Vilanova Finques

977 31 02 62 / info@vilanovafinques.com

Informeu-vos de tots els avantatges i condicions a https://vilanovafinques.com/ca/

La web especialitzada Plataforma Arquitectura (https://www.plataformaarquitectura.cl/cl) ha guardonat el projecte APROP Ciutat Vella amb el premi «Obra del Año 2021».

Després de ser reconeguts amb una Menció Especial en els FAD 2020, els Allotjaments Provisionals de Proximitat promoguts per l’Ajuntament de Barcelona i traçats per Straddle3, Eulia Arkitektura i Yaiza Terré amb execució de Constècnia, sumen un nou reconeixement internacional amb aquest ODA 2021.

(https://oda.plataformaarquitectura.cl/cl/2021)

La d’enguany és la tretzena edició dels premis ODA de Plataforma Arquitectura i arriben després d’un procés de selecció en el qual hi han participat gairebé un miler de projectes executats a Llatinoamèrica i Espanya i publicats durant 2020.

Constècnia construeix i posa a la venda una nova promoció d’habitatges unifamiliars a la Selva del Camp. Destaquen pel seu disseny i per disposar de totes les comoditats, a més de comptar amb unes vistes excel·lents i per perfectament comunicats, a tocar del nucli antic del poble.

Els habitatges disposen de planta baixa amb aparcament, zona multifuncional i jardí; una primera planta on destaca la gran sala d’estar, el menjador i la cuina, així com la una segona planta amb habitacions.

La promoció disposa d’acabats i materials de primera qualitat, amb espais lluminosos i pensats per a la comoditat. Tot plegat, combina les tendències de l’arquitectura moderna i amb la calidesa de l’entorn on s’emmarquen.

Tots els habitatges gaudeixen del nivell A (màxim) en qualificació energètica, que es traduirà directament en estalvi tant energètic com econòmic, amb el màxim nivell de confort interior de l’habitatge.

Per a més informació :

Tlf. 977 844 257

Correu electrònic: constecnia@constecnia.cat

La direcció d’execució d’obra del projecte del Celler Clos Pachem, realitzada per Carles Bou, ha estat guardonada amb un dels premis Catalunya Construcció 2020. L’obra d’aquest celler de Gratallops és un dels projectes més significatius executats per Constècnia en els últims anys i el guardó valora el nivell de definició i de detall de l’edifici, tant en el projecte executiu com durant la realització de l’obra. També es valora l’intens i meticulós control de l’obra per tal de garantir el resultat desitjat.

El celler Clos Pachem compta amb una sèrie d’elements singulars, com ara llindes i bigues ceràmiques, el sostre de la nau o forjats ceràmics dels quals no es tenia cap antecedent. En el seu veredicte, el jurat destaca “la perfecció en l’execució d’un projecte que resulta altament innovador pel que fa al treball del maó, en un homenatge a la construcció tradicional que ha estat portada al límit i més enllà dels valors de l’arquitectura sostenible”.

Els guardons també han lliurat reconeixements a les obres del Castell de Montjuïc, a l’Institut de Recerca Mèdica de l’Hospital de Sant Pau, el Teatre l’Artesà del Prat de Llobregat i la nova seu corporativa de Metges Sense Fronteres (MSF), a Barcelona. Aquesta ha estat la XVII edició dels Premis Catalunya Construcció que organitza el Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB).

La remodelació integral del Tomb de Muralles de la Selva del Camp, executada per Constència, és un exemple perfecte de la complexitat que comporten els treballs d’obra civil quan han de preservar i integrar bens històrics en un entorn que no pot deixar de viure el dia a dia i que, a més, necessita comptar amb tots serveis i comoditats dels espais públics de nova creació.

Els treballs en els ravals que envolten el nucli antic de la Selva s’integraven en les actuacions del Pla de Barris d’aquesta zona i requerien una acurada tasca de seguiment arqueològic, la integració de restes de diversos trams de les muralles i de les seves torres de defensa, així com la dotació de nous serveis, renovació de canonades, creació d’una xarxa de pluvials, ampliació dels espais per a vianants, construcció d’un carril per a biciletes. Tot plegat requeria, a més, complir el termini d’execució d’un any i no tallar completament el trànsit per tal de facilitar el dia a dia dels veïns.

Tot i les troballes arqueològiques i diverses modificacions puntuals del projecte, l’actuació es va poder completar gairebé dins dels terminis previstos i l’espai ha recuperat la seva condició original com una de les principals artèries del municipi. L’obra és, de fet, en una autèntica mostra d’integració entre el valor de la història i el dia a dia més contemporani.

This entry was tagged , , .

Constecnia ha comenzado durante la última semana de agosto el montaje final del primero de los edificios del programa APROP del Ayuntamiento de Barcelona.

Como explicaba el consistorio barcelonés en la presentación del proyecto, «se trata de un nuevo modelo de alojamientos de construcción rápida pionero en el Estado en respuesta a la urgencia de necesidad de vivienda en la ciudad. Una nueva forma de construir viviendas, garantizando los estándares de habitabilidad y de calidad «.
«Inspirados en proyectos desarrollados en toda Europa, los APROP son bloques construidos con contenedores marítimos completamente adaptados a las normativas y completamente funcionales que se fabricarán en una base de operaciones y posteriormente se trasladarán a Ciutat Vella, donde se instalarán. Además tendrán la posibilidad de poderse desmontar y trasladar donde haya necesidad».

Primera planta del edificio.

Tres plantas montadas en el segundo día de instalación.

Interior de uno de los APROP.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Un concepto que podría asimilarse a algunas teorías utópicas y futuristas de edificios Plug-in-City que se adaptan a las necesidades de la ciudad y de los usuarios».

Todo ello forma parte de un proyecto pionero y vanguardista que crea un precedente y del que nos sentimos orgullosos de ser partícipes. Un nuevo reto que une la coordinación, el trabajo en equipo, la investigación y el desarrollo de soluciones innovadoras para hacer realidad una nueva forma de construir.

Este primer edificio de los APROP está ubicado en el barrio Gótico de Barcelona y tras la previa construcción interior y de la preinstalación de los servicios de agua, desagües, calefacción y electricidad, sus cuatro plantas han quedado montadas en menos de cuatro días. La fase final de construcción será la instalación de la cobertura de las fachadas, así como la instalación de las pasarelas y del ascensor de acceso.

En la parte alta de La Selva del Camp, Constècnia construye y pone a la venta una promoción de 4 viviendas en hilera, con todas las comodidades, perfectamente comunicada y a pocos metros del nucleó antiguo del pueblo.

Las viviendas están distribuidas en planta baja con la cocina, el estar-comedor, que accede directamente al patio, un baño y una planta piso con 3 dormitorios y un baño. También cuenta con una plaza de aparcamiento cubierta dentro de la parcela.

Con acabados y materiales de calidad, una experiencia basada en la comodidad y la armonía entre los diferentes espacios. Unas viviendas que combinando las tendencias de la arquitectura moderna y la elegancia que la caracteriza, conseguirán que te sientas orgulloso de tu casa.

Además, es necesario destacar que estas viviendas disfrutan del nivel A (máximo) en cualificación energética, que se traducirá directamente en ahorro tanto energético como económico, en el máximo nivel de confrot interior de la vivienda.

Para más información :

Tlf. 977 844 257

Correo electrónico : constecnia@constecnia.cat

La semana pasada se inauguró la nueva tienda LIDL a la ciudad de Reus. Esta tienda ha sido construida por la empresa Constècnia 3, SL durante los últimos 6 meses, consiguiendo así cumplir con los objetivos iniciales de la propiedad.

El nuevo establecimiento se encuentra ubicado en el antiguo emplazamiento de unas naves industriales en la avenida Bernat Calvó, en la zona anexa a una gasolinera. Con esta nueva abertura, la ciudad de Reus ya cuenta con dos supermercados LIDL.

Se trata de un edificio con una zona de vendas diáfana de más de 1.000 m2 i con un sótano con plazas de aparcamiento para los clientes. Por lo que se han logrado unas instalaciones modernas y de cualidad, totalmente adaptadas a la normativa actual.

Los trabajos de la intervención arqueológica del Yacimiento de Vilardida se han iniciado durante este mes de abril por parte de la UTE Constècnia 3, SL y Paviments Asfàltics Móra d’Ebre, SA. La zona de intervención se sitúa en ambos lados del actual trazado de la carretera C-51 a su paso por el agregado de Vilardida dependiente de los términos municipales de Montferri y Vila-rodona.

Los trabajos se llevan acabo con 3 fases diferenciadas: La primera de ellas consta del desbroce y limpieza del terreno, excavación de la tierra vegetal y elaboración de un informe final. La segunda de las fases consta de la excavación con medios manuales de las zonas marcadas con la intervención de un equipo formado por técnicos especialistas en arqueología. Y la tercera de las fases consta de la colocación de un geotextil y terraplenado con las tierras de la propia obra con la redacción del informe final de la intervención.

Destacar que todos los trabajos que comportan este proyecto, serán supervisados por arqueólogos para poder asegurar la correcta ejecución de los mismos.

This entry was tagged , , , , , , .

La unión temporal de empresas formada por CONSTÈCNIA 3, SL y OMS-SACEDE, SAU está de enhorabuena. Durante esta misma semana se ha llevado a cabo la adjudicación del contrato para la construcción de la nueva estación depuradora de aguas residuales de La Selva del Camp. A finales del pasado mes de febrero se llevaron a cabo las aberturas de las diferentes propuestas presentadas por las empresas donde esta UTE obtuvo la máxima puntuación en la suma de las valoraciones técnicas y de las ofertas económicas.

Se trata de una gran inversión llevada a cabo por el Ayuntamiento para solucionar los problemas que genera la actual estación depuradora que no es suficiente para todo el caudal que recibe actualmente. La nueva estación depuradora municipal se construirá en uno de los solares de la calle de la mecánica, en el polígono industrial “La Drecera” de la localidad (muy cerca del emplazamiento de la actual EDAR). Y contará con todos los servicios y elementos necesarios para llevar a cabo un correcto tratamiento de las aguas residuales del municipio, a la vez de estar adaptada a todas las necesidades actuales.

Por tanto, esta semana se presentará el Ayuntamiento de la documentación definitiva para poder hacer efectiva la adjudicación, poder empezar las obras el más rápido posible y así poder dar el servicio necesario a los vecinos de La Selva del Camp.

This entry was tagged , , , , , .