Constècnia

Archives

El projecte APROP que Constècnia ha construït i col·laborat a desenvolupar per l’Ajuntament de Barcelona és el primer bloc aixecat amb contenidors marítims reutilitzats de tot l’Estat.

Amb una vocació de construir i avançar, assumim reptes innovadors on se sumen aspectes tradicionals de les tècniques constructives amb nous conceptes arquitectònics i mediambientals.

Realitzem actuacions en edificis vinculats al conjunt d’activitats d’interès públic, social o comunitari necessaris pel correcte funcionament dels municipis.

Intervenim amb la sensibilitat que requereixen aquests tipus d’actuacions. Actuem a l’edifici amb experts en restauracions amb una llarga i una contrastada trajectòria. Som mereixedors de la màxima classificació K7e, atorgada per la Generalitat de Catalunya.

This entry was posted in .

Una de les tasques és la de construcció en el sector servei amb actuacions en les activitats de vendes de minoristes i majoristes, com també serveis personalitzats com l’entreteniment, restaurants, turisme, franquícies, etc.

This entry was posted in .

Obra nova, ampliacions, reformes en centres educatius, des d’escoles bressol, ensenyament primari i secundari i universitats.

This entry was posted in .

Treballem en edificis, instal•lacions dedicades a activitats esportives d’interès públic amb els corresponents serveis annexos.

This entry was posted in .

Construcció i rehabilitació d’habitatges amb equipaments de qualitat, amb estrictes criteris tècnics i d’eficiència energètica marquen importants diferències als estàndards del mercat.

This entry was posted in .

És un objectiu de la nostra activitat la construcció i el manteniment de les infraestructures situades al nostre entorn, inclou carreteres, ferrocarril, ponts, urbanització de carrers, places i rotondes. I també, l’especialitzada activitat insdustrial per a que es disposa d’una gran experiència i capacitat, així com recursos necessaris per a execucions de tot tipus, com edificis industrials i infraestructures (pavimentacions, cimentacions de maquinària, etc)

This entry was posted in .