Al llarg d’aquests més de 35 anys d’història a Constècnia hem acumulat una dilatada experiència que ens dóna la màxima seguretat a l’hora d’afrontar amb garantia d’èxit els projectes més diversos que ens són confiats.
Entre d’altres, hem executat els següents tipus de treballs:

 

Béns històrico-artístics

Disposem d’una contrastada experiència, tant en l’àmbit de la restauració com en l’arqueològic, i comptem amb la certificació K7 que atorga la Generalitat.

Habitatges

La construcció d’habitatges unifamiliars i plurifamiliars ha estat sempre un dels grans reptes i compromisos en els quals sempre s’ha desenvolupat l’empresa.

Obra civil

L’obra civil no és només la urbanització de carrers, places i carreteres. És un compromís amb la societat i els usuaris que, dia a dia, han de beneficiar-se d’aquell equipament.

Equipaments

Residències per a la gent gran, edificis d’oficines, piscines, pavellons… cada nou equipament és un repte que ens fa treballar més i millor en benefici dels seus usuaris.

Sector Terciari

Diverses empreses de referència depositen la seva confiança en la nostra empresa per a la construcció dels seus espais logístics i els seus nous centres comercials.

Obra industrial

Edificacions industrials, rehabilitacions i ampliacions de zones específiques, infraestructura industrial diversa, fonamentacions especials per maquinària específica