El Festival Accents tanca l’edició de 2021 amb el suport de Constècnia

El festival Accents de pop, rock i folk dels Països Catalans arriba aquesta setmana al seu punt final i ho fa amb un gran balanç tant de públic com de qualitat per les propostes que s’han pogut gaudir des del seu inici a l’octubre.

L’edició d’aquest 2021 ha comptat amb Constècnia com a empresa patrocinadora, la qual s’afegeix així a una iniciativa que va néixer a Reus l’any 2014 i que té com a vocació donar a conèixer noves propostes i veus alternatives de la música de casa nostra.

Impulsat per l’associació Empenta Cultural, l’Accents 2021 es tanca el divendres 12 al teatre Fortuny de Reus amb Maria Arnal i Marcel Bagés, en un dels espectacles més rellevants del certament. La cita de cloenda arriba després d’haver vist nous valors com Ginestà, Joan Colomo, Gemma Humet, Magalí Sare i Manel Fortià

o Queralt Lahoz, al costat de noms consagrats en el panorama musical com Toti Soler, Albert Pla, Pemi Rovirosa o Lídia Pujol.

Des de Constècnia volem agrair l’oportunitat rebuda per tal de formar part d’una iniciativa com l’Accents, juntament amb noms com Vermuts Miró, DO Catalunya, DOP Siurana o Cadí, així com l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona i la resta de consistoris i entitats que han acollit el festival a Botarell, el Morell, Riudoms, la Selva del Camp, Mont-roig del Camp, Cambrils i Reus.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *