Cal Cabellut es converteix en un establiment turístic de primer nivell

La històrica masia de Cal Cabellut a Rodonyà ha recuperat tota la seva magestuositat després de finalitzar el projecte de rehabilitació integral que ha dut a terme Constècnia. L’edifici ha tornat completament a la vida i els seus nous espais s’han convertit en un nou establiment turístic de primer nivell.

Emplaçat en un espai idíl·lic envoltat de vinyes, gràcies a aquest projecte Cal Cabellut es vol convertir en un nou referent turístic per a l’Alt Camp i per a tot el Camp de Tarragona. La finca està localitzada a l’Est del nucli urbà de Rodonyà i és considerada una de les masies més importants del seu terme municipal.

El projecte de recuperació ha permès consolidar l’estructura bàsica de l’edificació, conservant la major part dels seus elements característics, com ara els finestrals dovellats de la seva planta superior. A més, s’han guanyat nous espais sense perdre la filosofia arquitectònica de les masies de la zona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *