Nova escola d’educació infantil Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils

Constècnia ha enllestit el projecte d’ampliació del Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils. El centre requeria la construcció d’una ampliació per situar les aules d’infantil –fins ara ubicades en el complex Vedruna del carrer Creus– en l’espai que fins ara ocupava una part del gran pati de joc del centre de la Salle.

El nou edifici compleix amb els aspectes energètics i mediambientals fixats per les normatives vigents i comptarà amb elements constructius que destaquen per la seva durabilitat i el fàcil manteniment.

Es tracta de més de 1.400 metres quadrats de nova construcció en dues plantes, que s’ha encarregat de projectar el despatx cambrilenc d’arquitectura de Lluís Francesc Salat.

Les aules tenen la façana principal al Passeig Sant Joan Baptista de la Salle i la posterior al mateix centre de la Salle, i destaquen per la seva lluminositat i accessibilitat. El complex, traçat com a centre de tres línies, segueix l’última tendència i normativa en matèria de consum energètic i respecte mediambiental, a més d’haver-se construït amb materials pensats per la seva durabilitat i un fàcil manteniment.
@fotopierregrubius

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *