La residència el Vilar de la Selva inaugura la seva ampliació

El conseller de Drets Socials de la Generalitat, Carles Campuzano, i els màxims responsables municipals de la Selva del Camp, Jordi Vinyals, com alcalde, i Josep Masdeu, com a regidor d’Obres Públiques, han estat els encarregats d’inaugurar les obres d’ampliació de la residència el Vilar del municipi, que s’ha encarregat d’executar Constècnia.

L’actuació ha consistit en la construcció d’una segona planta sobre l’edifici existent, fet que ha permès passar de les 55 places existents fins ara a un total de 90. En total s’han construit 22 noves habitacions, 13 dobles i 9 individuals, dues noves zones de convivència, a més d’una nova terrassa i noves àrees de serveis i control.

L’obra també s’ha aprofitat per redimensionar i millorar altres zones comunes, com ara els vestuaris del personal, la cuina o la farmaciola. En total, l’espai construït ha passat de ser de 2.796 a 4.201 metres quadrats. Un fet significatiu és que, durant tot el procés d’execució del projecte, tant la residència com el CAP de la Selva, que ocupen la planta baixa i a la primera planta, han seguit funcionant amb total normalitat.


L’edifici disposa de la màxima qualificació d’eficiència energètica A-A, gràcies a la reducció d’emissions de CO2 a través de factors com l’aïllament, la calefacció o la il·luminació.