Comença el projecte del GastroMercat del Mercat Central de Reus

La façana principal de l’edifici del Mercat Central de Reus ha vist iniciar recentment el treballs que han de permetre la seva remodelació i desenvolupar el nou espai destinat a la venda i la degustació batejat com a GastroMercat.

Les obres, executades per Constècnia i encarregades per l’Ajuntament de Reus a través de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis, permetran crear dos espais diferenciats; un d’interior amb una superfície de 440 m2, on abans hi havia un autoservei, i un d’exterior, de 450 m2 més, que resultarà de la reforma de l’accés i la creació d’una plaça elevada, mantenint l’estructura original de la façana però potenciant l’accés de vianants pel carrer de Sant Joan.

La reordenació de l’accés principal preveu dotar aquesta entrada d’una gran rampa per a una major accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda. El projecte incorpora l’ús de terrassa exterior a la nova plaça elevada, un ús que afavorirà el funcionament del mercat en un horari més ampli que en l’actualitat com a mesura per impulsar comercialment no només el Mercat Central sinó també la seva àrea d’influència.