L’APCE guardona Constècnia per la seva implicació en el territori

Constècnia ha estat guardonada amb el premi Implicació en el Territori que atorga l’Associació de Promotors de Catalunya (APCE) dins de la trobada anual que realitza l’entitat amb els seus associats.
El premi, que es lliura juntament amb quatre reconeixements més al Compromís Social, la Regeneració Urbana, la Innovació i la Sostenibilitat, destaca l’arrelament de Constècnia i de la seva xarxa professional a l’entorn on ha desenvolupat els seus més de trenta-cinc anys d’activitat, a més de remarcar projectes de primera línia desenvolupats i executats des del territori a benefici de la seva gent.

En un acte celebrat a l’auditori del CosmoCaixa a Barcelona, els responsables de Constècnia, Ignasi Prats, Gerard Prats i Carles Prats, han rebut el guardó de mans del president de l’APCE, Xavier Vilajoana, i de Daniel Roig, president de la Comissió Territorial de l’APCE a Tarragona.
La trobada de l’APCE ha comptat amb una jornada de treball prèvia amb Judit Montoriol, economista de CaixaBank Research, i la cloenda ha anat a càrrec del secretari general del departament de Territori de la Generalitat, Joan Jaume Oms.


Des de Constècnia volem agrair la gran tasca que realitza l’APCE per al sector de la promoció i la construcció d’edificis, així com el suport i disponibilitat que contínuament mostra als seus associats. Aquest guardó suposa un notable reconeixement per una empresa com la nostra, que va néixer a partir de la cultura de l’esforç, i implica una especial satisfacció i una nova motivació per tal de continuar endavant des de la Selva del Camp i per a tot el Camp de Tarragona, on actuem principalment.

(Fotos APCE.CAT ©)